یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

پای سیب و قره قاط را اینگونه درست کن

عکس, پای سیب و قره قاط را اینگونه درست کن

خمیر پای ۴ رول……………………….تخم مرغ بزرگ زده شده ۱ عدد
کران بری یا قره قاط ۱/۳ میلی لیتر……………………….پودر قند ۱/۴ میلی لیتر
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری……………………….مربا زرد آلو ۱/۴ میلی لیتر
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری……………………….سیب پوست کنده و خرد شده ۱ عدد

فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.در یک کاسه بزرگ مربا و وانیل را با هم مخلوط کنید.سیب و قره قاط را با هم مخلوط کرده و شکر و دارچین را اضافه کنید.هر رول خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید.مخلوط سیب و قره قاط را با مربا و وانیل مخلوط کنید.با قالب شیرینی سیب، خمیر را قالب بزنید.

روی هر برش مقداری از مخلوط سیب و مربا بریزید و برش خمیر دیگر را روی آن قرار داده و دورتادور آن را به هم بچسبانید.با قلمو زرده تخم مرغ را روی پای ها بزنید.پای ها را برای ۱۲ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی شود.بعد از خنک شدن مقداری پودر قند روی پای ها بپاشید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر