پای مرغ پرخاصیت ترین قسمت مرغ و بدون هیچ عارضه
بر خلاف باور عموم پای مرغ هیچ عارضه ای نداشته و تا کنون هیچ ضرری برای آن به ثبت نرسیده است. اما از خواص شگفت انگیز آن چه می دانید؟ پای مرغ یکی از مغذیترین و پرخاصیتترین مواد غذایی است که اکثر افراد از خواص درمانی آن غافل هستند.طبق نتایج پژوهشهای انجامشده این ماده غذایی حاوی برخی پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی موردنیاز بدن، ازجمله ویتامین A و ویتامین D، فسفر، کلسیم، منیزیم و اسیدهای چرب است. از جمله دیگر خواص غذایی این خوراکی میتوان به پیشگیری از پوکی استخوان، پیشگیری و درمان راشیتیسم یا نرمی استخوان، کمک به درمان استئوآرتریت، پیشگیری و درمان سائیدگی و صدای مفاصل، پیشگیری و درمان دیسک کمر و بهبود علایم آن، کمک به ترمیم شکستگی استخوانها، بهبود وضعیت غضروف تخریب شده به علت داشتن میزان زیادی مواد غضروف ساز، بهبود رشد کودکان، کمک به درمان نکروز سر استخوان ران کودکان، درمان سرماخوردگی و رفع ضعف شدید، کمک به رفع خشکی، حفظ سلامتی و جوانی پوست و ناخنها اشاره کرد. مصرف این ماده غذایی برای کسانی که از نرمی غضروف رنج میبرند بسیار مناسب خواهد بود، زیرا سولفات کندرویتین موجود در پای مرغ یک غضروف ساز طبیعی است که میتوان از آن در کنار دیگر داروها استفاده کرد.این متخصص طب سنتی و ایرانی گفت: از دیدگاه طب ایرانی، پنجه مرغ زودهضم است و فضولات کمی از آن تولید می شود، به همین دلایل، سوپ جو و پای مرغ، غذای مناسبی برای دوره نقاهت و همچنین مبتلایان به تب و سرفههای گرم و زخمهای گوارشی است همچنین عصاره پنجه مرغ به ترمیم زودتر شکستگی استخوانها کمک میکند، البته باید توجه داشت که پنجه مرغ، تنها میتواند بخش کوچکی از کلسیم، آهن مورد نیاز بدن را تأمین کند.