یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

پختن سمبوسه در شکل های کوچک فینگر فودی در ماهی تابه

عکس, پختن سمبوسه در شکل های کوچک فینگر فودی در ماهی تابه
اگر سمبوسه را در سایز کوچک تر از معمول درست کنید یک فینگر فود عالی است که در این پست از یاس فان ، قصد داریم خوشمزه ترین روش درست کردن سمبوسه را برای شما آموزش دهیم که برای پختن آن نیازی به فر یا تستر نیست . در ضمن شما می توانید سمبوسه را با خمیر سمبوسه درست کنید که درست کردن خمیر زحمت زیادی دارد و وقت گیر است و این روش میتواند آسان تر و خوش طعم تر باشد چون با مشکل خامی خمیر مواجه نخواهید شد.

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری جعفری
۵ نان نان لواش
۳ عدد سیب زمینی
۶ عدد پیازچه
۲ قاشق غذاخوری گشنیز
۱ فنجان روغن
¼ قاشق چای خوری زردچوبه
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه

سیب زمینی ها آبپز کنید. سپس پیاز را خرد کرده و در ظرف را تفت دهید تا شفاف شود. مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کرده و هم بزنید ، سپس آنها را کنار بگذارید. بگذارید سیب زمینی سرد شود. آنها را ریز خرد یا خرد کنید. پیاز ، گیاهان معطر (گشنیز ، جعفری و پیازچه خرد شده) ، نمک ، زردچوبه و فلفل را به سیب زمینی رنده شده اضافه کرده و مخلوط کنید.نان لواش را از طول برش دهید. مراقب باشید که لواش را در کیسه پلاستیکی یا پارچه ای نگه دارید تا خشک نشود. قطعه لواش مستطیل شکل را تصور کنید. مقداری از مواد را در گوشه ای از این مستطیل قرار دهید و آن را به شکل مثلثی تا کنید ، سپس به این ترتیب تا بزنید تا یک مثلث کامل با اضلاع بسته ساخته شود. اگر لبه های لواش خشک است ، می توانید آنها را با کمی آب مرطوب کنید تا برای خم شدن انعطاف پذیر شوند.روغن باید تقریباً ۰.۵ سانتی متر از ظرف را پر کند. چند لحظه روغن را گرم کنید ، سپس سمبوسه ها را درون ظرف قرار دهید. آنها را در طرفی قرار دهید که مواد از آن خارج نشوند. بگذارید یک طرف آن سرخ شود و ترد شود ، سپس آن را به طرف دیگر برگردانید و اجازه دهید سرخ شود. وقتی سمبوسه ها سرخ شدند ، آنها را از ماهیتابه برداشته و بین لایه های حوله یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر