پختن شیرینی سیگارت آموزش
برای درست کردن شیرینی سیگارت علاوه بر ۱۰۰ گرم آرد کیک و شیرینی پزی به مواد زیر نیاز دارید :
خامه : ۱۰۰ گرم ، کره (دمای اتاق) : ۵۰ گرم معادل یک کره متوسط ، زرده ی تخم مرغ : یک عدد
برای درست کردن مواد میانی این شیرینی به مواد زیر نیاز دارید :
پودر شکر : ۸۰ گرم ، پودر هل : یک قاشق چایخوری ، گردو : ۱۳۰ گرم ، سفیده تخم مر : یک دوم عدد
خامه، کره و زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آرد را اضافه کنید تا خمیر کاملاً نرم و لطیفی به دست آید، آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید. خمیر را به ۳ گلوله تقسیم کرده روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. پودر شکر را داخل ظرف الک کنید. پودر هل را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. گردوی پودر شده را نیز اضافه کنید. در آخر سفیده ی تخم مرغ زده شده را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. در آخر به موادمون سفیده تخم مرغ زده شده را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. از خمیر حاصله به شکل مداد، لوله هایی به طول ۶ الی ۷ سانتی متر درست کرده و کنار بگذارید. هر گلوله را به کمک وردنه و آرد روی سطح آردپاشی شده باز کرده (هر قدر نازک باشد بهتر است) و خمیر را به صورت برش پیتزایی به ۸ قسمت مساوی به شکل مثلث برش بزنید. از مغزی آماده داخل هر مثلث قرار داده و لوله کنید سپس داخل سینی فر چیده در دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.