یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

پختن شیرینی سیگارت آموزش

عکس, پختن شیرینی سیگارت آموزش

برای درست کردن شیرینی سیگارت علاوه بر ۱۰۰ گرم آرد کیک و شیرینی پزی به مواد زیر نیاز دارید :

 خامه : ۱۰۰ گرم ، کره (دمای اتاق) : ۵۰ گرم معادل یک کره متوسط ،  زرده ی تخم مرغ : یک عدد

برای درست کردن مواد میانی این شیرینی به مواد زیر نیاز دارید :

پودر شکر : ۸۰ گرم ، پودر هل : یک قاشق چایخوری ، گردو : ۱۳۰ گرم ، سفیده تخم مر : یک دوم عدد

خامه، کره و زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آرد را اضافه کنید تا خمیر کاملاً نرم و لطیفی به دست آید، آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید. خمیر را به ۳ گلوله تقسیم کرده روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. پودر شکر را داخل ظرف الک کنید. پودر هل را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. گردوی پودر شده را نیز اضافه کنید. در آخر سفیده ی تخم مرغ زده شده را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. در آخر به موادمون سفیده تخم مرغ زده شده را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. از خمیر حاصله به شکل مداد، لوله هایی به طول ۶ الی ۷ سانتی متر درست کرده و کنار بگذارید. هر گلوله را به کمک وردنه و آرد روی سطح آردپاشی شده باز کرده (هر قدر نازک باشد بهتر است) و خمیر را به صورت برش پیتزایی به ۸ قسمت مساوی به شکل مثلث برش بزنید. از مغزی آماده داخل هر مثلث قرار داده و لوله کنید سپس داخل سینی فر چیده در دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

 

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر