پلوی مراکشی با سیب زمینی و بادمجان
برای درست کردن این غذای مراکشی خوشمزه به پودر عصارۀ گوشت ، ادویه خورشتی ، مخلوط کره و روغن، فلفل ، سیب زمینی، بادمجان و ….. نیاز دارید.
مواد لازم
فلفل قرمز………….. به میزان لازم
نخود پخته …………….یک پیمانه
پیاز…………. ۱ عدد
پودر عصارۀ گوشت …………… ۱ عدد
آب جوش …………. به میزان لازم
نمک و زردچوبه ……………به میزان لازم
پیاز داغ…………… ۳ قاشق سوپخوری
سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده ………….. ۲ عدد
شوید خشک………… ۲ قاشق سوپخوری
بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده …………… ۲ عدد
برنج ………….. ۳ پیمانه
مخلوط کره و روغن ……………به میزان لازم
گوشت خورشی …………… ۳۰۰ گرم
ادویه خورشی……….. یک قاشق سوپخوری
پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.حالانمک،زردچوبه،پیاز داغ ،سیب زمینی ،شوید،نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهمکرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی۳۰ دقیقه دم بگذارید.