یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آموزشی

چرا داخل آب برنج در حال پخت پیاز می اندازند

عکس, چرا داخل آب برنج در حال پخت پیاز می اندازند 

حتما شما هم شنیده اید که خیلی ها می گویند به آب برنج در حال جوش پیاز اضافه کنید چرا این کار را انجام می دهند ؟ در حقیقت هنگام پخت برنج، به آن پوست پیاز اضافه کنید تا ویتا‌مین‌های آن را زیادتر کنید. اجازه دهید تا زمان پخت کامل برنج با هم بپزند و در پایان، به‌راحتی پوست را جدا کنید.پوست بیرونی سیر و پیاز، منبع غنی از ویتا‌مین‌های A ,C ,E و سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است؛ پوست سیر، منبع فلاونوئید، به‌خصوص نوع کوئرستین بوده که آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیکی قوی است. برای استفاده بیشتر از فواید سیر و پیاز، تا جایی که ممکن است از نوع ارگانیک آن‌ها استفاده کنید تا از سموم آفت‌کش که بر روی لایه بیرونی سبزیجات استفاده می‌شوند، دوری کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر