چطوری با خرمالو ترشی لیته درست کنیم
زنجبیل (تازه): یک بند انگشت…………………………..زعفران: ۱/۸ قاشق چایخوری
خرمالو: ۵ عدد…………………………………شکر: ۲/۳ لیوان دستهدار فرانسوی
سرکه (سیب): ۱ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسیوی…………………….فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری…………………………..نمک: ۱ قاشق غذاخوری
خرمالوها را بشویید و کاملا خشک کنید. آنها را به هر شیوهای که دوست دارید خرد کنید. برشهای خرمالو را در شیشه بریزید. زنجبیل را رنده کنید یا برش بزنید و به خرمالوها اضافه کنید.میتوانید به جای زنجبیل تازه از پودر زنجبیل استفاده کنید. نمک، شکر، فلفل سیاه و قرمز، زعفران و سرکه را اضافه کنید. در شیشه را ببندید و مواد را به هم بزنید. شیشه را در جای خنک و تاریک قرار دهید.