چطوری با هویج دلمه درست کنیم
شاید همیشه به درست کردن دلمه های برگ مو و فلفل دلمه ای عادت کرده اید و نمی خواهید ریسک کرده و غذای جدیدی درست کنید اما این دلمه بسیار خوشمزه است و در آن از هویج ف گوشت چرخ شده ، روغن زیتون ، دانه کاج ،
این آموزش برای ۶ نفر است.
پیاز خرد شده یک عدد………………………..دانه کاج ۲ قاشق سوپخوری
هویج درشت ۷ الی ۸ عدد……………………..گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری……………………..دانه کاج ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری………………………..فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم
برگ جعفری ریز خرد شده ۶۰ گرم……………………..نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آموزش :
هویج ها را پوست کنده و به ابعاد ۸۰ الی ۱۰ سانتی برش دهید.آنها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آنها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.
پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید. داخل هویج ها را با مخلوط گوشت پر کنید.
آنها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید. دو پیمانه آب داغ به آنها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند. سپس سرو کنید.