چطوری در آشپزخانه خود کباب ترکی با مرغ بپزیم
کباب ترکی یک غذای لذیذ و خوشمزه است که بیشتر عادت کرده ایم آن را با گوشت گاو میل کنیم. اما کباب ترکی با مرغ طعم و مزه ی دلچسب تری دارد. برای درست کردن آن مواد لازم را به همراه نمک و فلفل آماده کنید.
فیله مرغ : نیم کیلوگرم ، سیر : دو حبه ، گوجه فرنگی : دو عدد
آبلیمو : دو قاشق غذاخوری ، زعفران دمکرده : دو قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری ، فلفل دلمه ای : دو عدد
برای پخت کباب ترکی ابتدا فیله مرغ را به صورت قطعه هایی کوچک برش بزنید.سپس برش های مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و برای مزه دار کردن آن ها مقداری فلفل و نمک و زعفران و آبلیمو به برش های مرغ بیفزایید و روی ظرف سلفون بکشید و ظرف را به مدت دو تا سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ مزه دار شود.پیاز را به صورت خلالی نازک برش بزنید و آن را به کمک مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و قارچ ورقه ای خرد شده را به همراه یک قاشق آبلیمو به پیاز بیفزایید و مواد را روی حرارت زیاد شعله گاز تفت دهید تا قارچ ها آب نیندازند.قارچ ها و فلفل دلمه ای های سرخ شده را از درون تابه خارج نمایید و گوجه فرنگی را درون تابه با حرارت زیاد تفت دهید.
در این مرحله از طرز تهیه کباب ترکی با مرغ درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و برش های مرغ را تفت دهید سپس سیر رنده شده را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید و پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه فرنگی های تفت داده شده را به همراه نممک و فلفل به مواد بیفزایید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه تابه را از روی حرارت گاز بردارید.این کباب خوشمزه را می توانید به همراه نان ساندویچی و کاهو و خیارشور و سس مایونز یا خردل و نوشیدنی دلخواه خود میل نمایید.