چطوری ذرت کرهای درست کنیم
ذرت را بلافاصله بعد از پخت، سرو کنید. چرا که سرد و کهنه شدن آن، طعم تردش را از بین میبرد.این تکههای خوش طعم ذرت را میتوانید در کنار انواع استیک، کباب و… استفاده کنید.برای این روش پختن ذرت، حتما از ذرت تازه و اصطلاح شیره استفاده کنید تا طبخ راحتتری داشته باشد.
عسل……….. یک دوم فنجان
پودر فلفل قرمز …………..یک قاشق چایخوری
نمک……………. یک قاشق چایخوری
ذرت……… شش عدد
آب ………….چهار فنجان
شیر …………….یک فنجان
کره ………….هشت قاشق غذاخوری
پیش از این روش تهیه ذرت گریل شده را به شما آموزش داده بودیم و این بار میخواهیم روش ساده و متفاوتی برای تهیه ذرت آبپز را با شما درمیان بگذاریم. آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله قرار دهید تا بهجوش آید. سپس نمک، فلفل، شیر، کره و عسل را به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید.زمانیکه مواد با هم ترکیب شدند، تکههای ذرت را به آرامی داخل قابلمه بریزید، شعله گاز را روی متوسط بگذارید و هشت تا ۱۰ دقیقه برای پختن ذرتها صبر کنید. البته زمان پخت بسته به جنس خود ذرت میتواند متفاوت باشد.به کمک یک چنگال بزرگ یا یک انبر بزرگ، ذرتها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. میتوانید روی آن گلپر بپاشید یا اینکه با کمی سرکه سیب یا آبلیمو ذرت خوشمزه و نرمی که آماده کردهاید را طعمدار کنید.