یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

چیکن آلاکینگ با سینه مرغ و خامه و قارچ

عکس, چیکن آلاکینگ با سینه مرغ و خامه و قارچ

این غذا با قارچ و خامه و سینه مرغ و فلفل دلمه ای رنگارنگ و زرده تخم مرغ درست می شود پس یک غذای بسیار خوشمزه و دلچسب است. برای درست کردن آن به مواد زیر با اندازه های ذکر شده نیاز دارید :

زرده تخم مرغ :۴ عدد…………………قارچ ورقه شده :۲۵۰ گرم

سینه مرغ بدون استخوان :۴ تکه……………………….خامه پاستوریزه :۲۵۰ میلی لیتر

کره پاستوریزه :۱۰۰ گرم………………………….نمک و فلفل به میزان لازم

فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد………………………..فلفل دلمه ای سبز :یک عدد

آموزش :

ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و استخوان های آن را خارج نمایید.سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و نصف کره را بریزید تا گرم شود ، مرغ ها را داخل تابه ریخته و تفت دهید تا کمی سرخ شده و بپزد.

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و با نصف دیگر کره قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را تفت دهید.خامه را به تدریج داخل تابه مرغ بریزید و اجازه دهید بجوشد، سپس مخلوط قارچ را افزوده و زرده های زده شده را بریزید و دائما هم بزنید تا همه مواد مخلوط شده و یکدست شود.چیکن آلاکینگ آماده است ، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر