چگونه ترین مرغ و گوساله را درست کنیم
برای درست کردن این غذای ترکیبی مرغ با گوشت نخست گوشتهای چرخشده را همراه پیاز، پوست پرتقال و لیمو، ژامبون، سیر، تخممرغ، پودر نان (پودر نان از آسیاب کردن نان فرانسوی خشکشده به دست میآید.)، سرکه و پسته با هم مخلوط کرده، از این مخلوط را در قالب چربشده کیک صبحانه ۲۱ × ۱۴ قرار داده، روی مواد را با برشهای باریک و بلند سینه مرغ و فیله گوشت به صورت یک در میان پوشانده و مابقی مواد را روی سطح آن قرار داده، دور ظرف را با فویل پوشانده و دو ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
ترین را بعد از ۳۰ دقیقه از قالب جدا کرده تا کاملا خنک شود. خمیر پاستری را در ابعاد ۴۰ ×۵۰ پهن کرده ترین آماده شده را در وسط آن قرار دهید با کارد بر روی خمیر خطوطی ایجاد کرده تا بتوانید آن را دور ترین بپیچید. کنارههای خمیر را با دست به هم چسبانده و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا رنگ آن قهوهای روشن شود سپس به همراه سس سرو کنید.
نکته:
حتما قبل از برش دادن ترین باید در دمای محیط خنک شود.
مواد لازم :
خمیر پاستری ۲۲۵ گرم
سرکه قرمز یک قاشق سوپخوری
پسته ۳/۴ پیمانه
پوست پرتقال و لیمو نصف پیمانه
سینه مرغ یک عدد
فیله گوشت ۷۵ گرم
مرغ و گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز خردشده و تخم مرغ زده شده از هر کدام یک عدد
ژامبون خردشده سه برگ
سیر له شده یک حبه
پودر نان یک پیمانه