یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

کاتوخ شور پیاز یا کاتوغ غذای اصلی هرمزگانی

عکس, کاتوخ شور پیاز یا کاتوغ غذای اصلی هرمزگانی

برای درست کرن کاتوغ هرمزگانی شما به ماهی شور نیاز دارید. مى‌توانیم به جاى ماهى شور نیز از میگوى تازه استفاده کنیم همراه با مقدارى نمک. این غذا که اصلتا غذای بندر عباس است به این روش درست می شود که نخست ماهى شور را در آب مى‌خیسانیم و بعد از خیساندن و گرفتن نمک اضافى آن، ماهى‌ ها را همراه با مقدار زیادى پیاز سرخ مى‌ کنیم و زردچوبه و فلفل و ادویه را به آن اضافه مى‌کنیم .

بعد از سرخ شدن مواد، سیب‌ زمینى درشت بریده شده را در آن مى‌ ریزیم. البته مى‌ توانیم قبل از سرخ کردن پیازها، سیب‌ زمینى را سرخ کنیم بعد بیرون آوریم و مراحل بعدى را شروع کنیم.سپس مقدارى تمر هندى را که در کمى آب خیسانده و صاف کرده‌ ایم به مواد اضافه مى‌کنیم تا جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن کاتوخ شعله گاز را کم کرده و مقدار کمى رب نیز براى خوش‌ رنگ شدن غذا به آن اضافه مى‌ کنیم و با شعله کم مى‌گذاریم تا کاملاً جا بیفتد .

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر