یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

کارامل کردن شکر را یاد بگیر

عکس, کارامل کردن شکر را یاد بگیر

در کاراملی کردن به روش خشک، آنقدر شکر را به تنهایی حرارت می دهیم تا به صورت مایع و سپس کاراملی دربیاید. شکر به این دلیل قابل تبدیل شدن به مایع است که حاوی مقدار زیادی آب است. هنگامی که به شکر حرارت داده می شود، این آب آزاد می شود.

کارامل کردن شکر آن است که شکر را با کمی آب در ظرفی روی آتش ملایم طلایی کرده و بلافاصله مقداری آب جوش متناسب با مصرف آن، به آن اضافه نموده و بگذاریم شربت بجوشد تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شده و شربت غلیظ شود. نکته قابل توجه برای تهیه شربت کارامل این است که شکر موقع طلایی شدن نسوزد، زیرا اگر بسوزد تلخ می شود. همچنین شکر نیز نباید سفید بماند چون شکرک می زند. درضمن بعد از ریختن آب و جوشیدن شکر غلظت آن باید به حدی شود که وقتی مقداری از شربت را در قاشق می ریزیم، سرد که شد به حالت کشدار از قاشق ریخته شود. تفاوت شربت کارامل با شربت ساده در این است که شربت کارامل دارای رنگ خرمائی خوشرنگ و عطر مطبوعی است و اغلب در کرم ها و بعضی از غذاها و بستنی ها به قصد تغییر رنگ و عطر از آن شربت استفاده می شود

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر