یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

کاری پلو زعفرانی و مجلسی

عکس, کاری پلو زعفرانی و مجلسی

برای درست کردن این غذای خوشمزه ی شیرازی شما به سینه مرغ ، پودر کاری ، نخود فرنگی و …. نیاز دارید. برای این که کاری پلو شما خوشمزه تر شود می توانید مقدار استفاده از ادویه کاری را بیش تر سازید.به جای مرغ می توانید از گوشت چرخ شده استفاده کنید و خواص این غذا را دو برابر کنید.برای روی برنج می توانید از مقداری کره آب شده استفاده کنید و اگر در دسترس ندارید و یا از طعم آن خوشتان نمی‌آید بهتر است مقداری روغن داغ کرده و روی برنج بریزید.مواد لازم برای پخت کاری پلو در این آموزش عبارت است از :

زعفران دم کرده به میزان لازم

نمک، فلفل و برگ بو به مقدار لازم ………..پیاز دو عدد

سینه مرغ ………………..نخود فرنگی ۴ قاشق غذا خوری

برنج ۳ پیمانه ……………….پودر کاری ۲ قاشق غذا خوری

نخست سینه مرغ را با استفاده از زردچوبه و فلفل مزه دار کرده و خوب ماساژ دهید و داخل قابلمه بگذارید و اجازه بدهید مزه ها به خورد مرغ برود. بعد از چند دقیقه مرغ را درون قابلمه به همراه مقداری آب بگذارید بجوشد و در این قابلمه می توانید یک عدد پیاز و دو عدد برگ بو را بیندازید تا بوی مرغ به طور کلی از بین برود و مزه بهتری به غذای شما بدهد.

بعد از این که مرغ ها پخته شد می توانید آن را با استفاده از چنگال ریش ریش کنید و بعد از این که کمی زعفران به آن اضافه کردید آن را کنار قرار دهید تا زعفران ها خوب به خورد مرغ ها برود.در مرحله بعدی طرز تهیه کاری پلو پس از این که مرغ را آماده کردید باید مواد میانی پلو را آماده کنید.

برای این کار نیاز است تا یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار داده و پیازها را درون تابه خرد کنید. بهتر است آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.زمانی که پیازها تفت خوردند و کمی سبک شدند می توانید مقداری زردچوبه به آن ها اضافه کرده و زمانی که زردچوبه تفت خورد مرغ را به همراه نخود فرنگی و ادویه کاری و نمک به تابه اضافه کنید. زمانی که مرغ ها خوب سرخ شدند می توانید کمی دیگر زعفران به مواد اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.برنج را نم کنید و اجازه بدهید به مدت یک ساعت خیس بخورد. برای پخت برنج نیاز است تا ابتدا یک قابلمه را با آب بگذارید تا بجوشد و بعد به آن برنج را با کمی نمک اضافه کنید.

زمانی که برنج نرم شد می توانید آن را آب کش کنید.یک قابلمه دیگر بردارید و کف آن را مقداری روغن بریزید و برای ته دیگ هر چیزی که لازم است را در کف قابلمه قرار دهید و نیمی از برنجی که آب کش کرده اید را درون قابلمه بریزید.موادی که سرخ کرده و آماده کرده اید را به وسط برنج اضافه کنید و در آخر مقدار باقی مانده برنج را درون قابلمه بریزید و در قابلمه را با دم کنی روی آن قرار دهید و ۳۰ الی ۴۰ دقیقه به برنج زمان بدهید تا با حرارت ملایم دم بکشد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر