کبابی کردن بلال در فر و مایکروویو
اگر میخواهید این بار بلال را به شیوه ای جز کباب کردن روی آتش یا گاز درست کنید می توانید از روش کباب کردن آن در فر یا مایکروویو استفاده نمایید. برای گذاشتن بلال در مایکروویو نخست بلال را درون یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. شما باید هر دفعه یک بلال را بپزید. به یاد داشته باشید برگهای بلال را جدا نکنید، زیرا درون مایکروویو بهتر میپزد.بلالها را به مدت ۵ دقیقه درون مایکرویو قرار دهید. مایکروویو باید در بالاترین حد خود قرار گیرد.بعد از زمان گفته شده بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون مایکروویو بماند تا کمی سرد شود و از سوختن دست شما جلوگیری شود.ذرتها را روی تخته برش قرار دهید. ساقه ته بلال را برش بدهید و برگهای آن را جدا کنید.
درست کردن بلال در فر : فر را تا ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سلسیوس) گرم کنید.برگ و رشتههای ابریشمی را جدا کرده و با آب بشویید. بلالها را با مقداری کره آغشته کرده و با فویل آلومینیومی بپیچید و درون فر قرار دهید.بلالهای کوچک به ۲۰ دقیقه زمان و بلالهای بزرگ به ۳۰ دقیقه زمان برای پختن نیاز دارند.