یک ترفند ساده برای ترد شدن صد در صدی چیپس خانگی
اشتباه خیلی از شما این است که بعد از برش زدن نازک سیب زمینی آن را در آب جوش ریخته و سپس سرخ می کنید . برای ترد شدن چیپس شما باید سیب زمینیها را در ظرف آب و یخ بریزید و ماساژ بدهید. این ترفند برای ترد و برشته شدن چیپس است. سپس سیب زمینیها را آبکش کنید و اجازه دهید که خوب خشک شوند. در یک قابلمه روغن بریزید. مقدار روغن به حدی باشد که سیب زمینیها در روغن غوطهور شوند. سیب زمینیهای چیپسی را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. وقتی سیب زمینیها خشک شد و در یک ظرف دیگر ریختید روی آنها نمک بزنید و خوب تکان دهید تا چیپس مزهدار شود. به همین سادگی چیپس خانگی نمکی شما آماده است. دقت کنید که سیب زمینی ها باید در آب یخ ماساژ داده شوند و وقتی کاملا خشک شدند داخل روغن داغ ریخته شوند.
1401-06-13