یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

یک دسر شیک برای مهمان با قهوه

عکس, یک دسر شیک برای مهمان با قهوه

مواد لازم در انتهای آموزش ذکر شده است.  یک قالب گرد کمربندی به قطر ۲۶ سانتیمتر را بوسیله قلمو با کره آب شده چرب نمایید. بیسکوییت پودر شده و کره آب کرده را در ظرفی جدا مخلوط نموده تا کره و بیسکوئیت یکدست مخلوط شوند. سپس مخلوط را در قالب پهن کنید و با قاشق پرس نمایید. مخلوط را پس از پهن کردن در قالب، به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.۲- آناناس را در ظرف گود کوچکی ریخته و ژلاتین را به همراه آب آناناس به آن اضافه کنید. مدت کوتاهی منتظر بمانید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. مخلوط آناناس و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین آب شود در نهایت مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.پنیر خامه‌ای را در ظرفی گود و متوسط ریخته و با همزن (دور کند) هم بزنید سپس شکر و کمی آب را به آن اضافه کنید و دوباره با همزن  آن را مخلوط کنید. قهوه اسپرسو را به همراه وانیل به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط آناناس و ژلاتین آب شده ی تهیه شده در مرحله ۲ را به همراه خامه فرم گرفته به مایع تهیه شده در مرحله ۳ اضافه کنید و آن را هم بزنید. مخلوط آماده شده را روی پایه بیسکویت آماده شده در مرحله ۱ بریزید و با پالت سطح آن را صاف نمایید. دسر را به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. کیک شما آماده است می توانید نوش جان کنید.توجه کنید که بعد از سرو باقیمانده کیک را حتما در یخچال نگهداری کنید. برای تزیین کیک می‌توانید از دانه‌های قهوه و بادام خرد شده استفاده کنید. دقت داشته باشید دانه‌های قهوه تنها جنبه تزیین دارند و خوراکی نیستند.

مواد لازم برای کف قاب
بیسکوییت شکلاتی پودر شده بدون کرم،۳۰۰ گرم

کره آب شده و خنک شده،۱۵۰ گرم

مواد لازم برای میانه ظرف
پنیر خامه‌ای بدون نمک (ماسکارپونه یا فیلادلفیا)،۳۰۰ گرم

شکر،۵۰ گرم

خامه فرم گرفته و شیرین شده، ۲۰۰ گرم

قهوه اسپرسو، ۲ قاشق مربا خوری

آب جوش، ۱ قاشق سوپ خوری

آناناس خرد شده، ۴۵۰ گرم یا یک قوطی

پودر ژلاتین، ۱ قاشق سوپ خوری

آب آناناس، نیم پیمانه

وانیل، یک چهارم قاشق سوپ خوری

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر