یک عصرانه ی خوشمزه ی خنک با ماست یخی
یکی از عصرانه های بسیار دلچسب و مناسب برای غصل تابستان ماست یخی است . این عصرانه طعم دلچسبی داشته و به مزاق خوش خواهد آمد. ماست یخی در واقع از میکس کردن ماست است و با بستنی فرق دارد. برای درست کردن آن می توانید هم از دستگاه بستنی ساز استفاده کنید و هم بدون دستگاه آن را درست کنید پس جای نگرانی نیست . اگر دستگاه دارید که بسیار خوب فقط کافیست که ماست پر-چرب ساده را در دستگاه بستنیساز خانگی بگذارید و ۲۰ دقیقه بعد یک دسر سرد داشته باشید که با کمی نمک، روغن زیتون، سرکه بالزامیک یا دیگر طعمدهندهها بسیار خوشمزه میشود. کرد).ماست پر-چرب باعث میشود بستنی همزمان حالت خامهای و کم غلظت داشته باشد و یک پیمانه شکر به ازای هر لیتر ماست، شیرینی و بافت مناسبی به این بستنی میدهد. شکر و نمک را داخل ماست ریخته و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را با ظرف در یخچال یا فریزر بگذارید تا دمای آن یکدست به ۷ درجه سانتیگراد برسد.
آموزش بستنی یخی بدون دستگاه بستنی ساز
برای درست کردن ماست یخی بدون دستگاه بستنی ساز از یک همزن دستی یا محفظهای کمک بگیرید و مخلوط ماست را پس از خروج از یخچال، همانطوری سرد برای ۱۰ دقیقه هم بزنید.در آخر آن را داخل ظرفی در بسته بگذارید و به فریزر منتقل کنید تا کاملا یخ بزند و آماده شود. شاید یخچال شما آنقدر کارآمد باشد که بعد از ۴۵ دقیقه بستنی ماست آماده میل شود، ولی بهتر است ۴ تا ۵ ساعت صبر و سپس آن را با اسکوپ آمادهٔ سِرو کنید.
طعمدهی : اگر مایل بودید بستنی ماست طعمدار باشد، یک راهش این است که قبل از همزدن مخلوط، آب لیمو یا آب پرتقال طبیعی (به مقدار دلخواه) داخل آن بریزید و قبل از همزنی (مرحله ۳) یکی دو ساعت در یخچال بگذارید. همچنین میتوانید مقداری برگ نعناع یا زنجبیل داخل آن بریزید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید و سپس همزنی را انجام دهید.از خلاقیت در طعمدهی نترسید. شما حتی میتوانید تا (حداکثر) نصف ماست را با طعمدهندههایی مثل مربا یا آبمیوه جایگزین کنید. البته بهتر است بدانید که پروتئینهای داخل شیر بقیه طعمها را کمرنگ میکنند، پس مقدار طعمدهندهها را کمی بیشتر از آنچه کافی میدانید، استفاده کنید.روش دیگر طعمدادن نیز استفاده از تزئین بر روی بستنی است. میتوان از میوههایی مثل گیلاس، آلبالو، انار، یا روغن زیتون، سرکه بالزامیک، مغز پسته، آجیلها، تکههای مرکبات و … استفاده کرد.در موقع طعمدهی این قاعدهٔ سرانگشتی را به خاطر داشته باشید: بهتر است افزودنیها طعمی ترش یا قوی داشته باشند تا شیرینی داخل بستنی را متعادل کنند.