یک غذای جنوبی خوشمزه با کوسه ماهی
این غذا یکی از غذاهای سنتی هرمزگان می باشد که برای پختن آن علاوه بر فیله کوسه ماهی به گشنیز ، سیر و پیاز ، ادویه و روغن نیز نیاز دارید .
فیله کوسه ماهی: ۵۰۰ گرم
گشنیز: ۱۵۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری
سیر: ۵ حبه
پیاز : ۲ عدد متوسط
فلفل: ۲ عدد
روغن مایع: یک دوم پیمانه
گشنیز، شنبلیله، سیر، پیاز و فلفل رو چرخ کن.فیلهی ماهی رو با ۲ لیوان آب و کمی زردچوبه آب پز کن و بعد آبکش کن.سبزی چرخ شده رو توی روغن تفت بده و زردچوبه و ادویه رو بهش اضافه کن.
رب گوجه، لیمو خشک، گوجه فرنگی رنده شده رو هم اضافه کن.ماهی آب پز رو به مخلوط اضافه کن و نمک و فلفل هم بزن.در ماهیتابه رو ببند و حرارت رو کم کن. بگذار ۱۰ دقیقه بپزه.حالا ماهی رو با کفگیر بکوب تا به تکههای کوچک تبدیل بشه و با سبزیها مخلوط بشه.