یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

یک غذای جنوبی خوشمزه با کوسه ماهی

عکس, یک غذای جنوبی خوشمزه با کوسه ماهی

این غذا یکی از غذاهای سنتی هرمزگان می باشد که برای پختن آن علاوه بر فیله کوسه ماهی به گشنیز ، سیر و پیاز ، ادویه و روغن نیز نیاز دارید .

فیله کوسه ماهی: ۵۰۰ گرم

گشنیز: ۱۵۰ گرم

زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری

سیر: ۵ حبه

پیاز : ۲ عدد متوسط

فلفل: ۲ عدد

روغن مایع: یک دوم پیمانه

گشنیز، شنبلیله، سیر، پیاز و فلفل رو چرخ کن.فیله‌ی ماهی رو با ۲ لیوان آب و کمی زردچوبه آب پز کن و بعد آبکش کن.سبزی چرخ شده رو توی روغن تفت بده و زردچوبه و ادویه رو بهش اضافه کن.

رب گوجه، لیمو خشک، گوجه فرنگی رنده شده رو هم اضافه کن.ماهی آب پز رو به مخلوط اضافه کن و نمک و فلفل هم بزن.در ماهیتابه رو ببند و حرارت رو کم کن. بگذار ۱۰ دقیقه بپزه.حالا ماهی رو با کفگیر بکوب تا به تکه‌های کوچک تبدیل بشه و با سبزیها مخلوط بشه.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر