یک غذای محبوب آمریکایی با مرغ
چیکن کوردن بلو یک غذای خوشمزه و آمریکایی است که می توانید آن را با کمک آموزش زیر درست کنید.
مواد لازم :
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سینه مرغ ۲ عدد (بی استخوان شده و از عرض دو نیم شده که می شه ۴ تکه)
سینه مرغ ۲ عدد
ژامبون دلخواه ۴ ورق
پنیر گودا یا پنیر پیتزا ( پنیر تست ) ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم( ۴ ورق )
آرد سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه :وقتی سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید و با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال دندان فیکسش کنید.من ورق ژامبون را گذاشتم و روی آن پنیر ریختم بعد دو طرف ژامبون را تا زدم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و بیرون نزند و هم ورق ژامبونم باریک تر از مرغم بشود.هر ۴ تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.
کوردن بلو هایتان را داخل این خمیر انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.در دستور اصلی این عذا کوردن بلو های آماده شده را داخل آرد سفید معمولی زده و سپس در دو عدد تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری . شما به هر شکلی که دوست دارید بپزید .اما من معمولا داخل تابه با روغن کم سرخشان می کنم و بعد روی دستمال روغن اضافی اش را می گیرم.
در اینجا من از کمی سالاد و لبو بخار پز و سیب زمینی سرخ شده برای دورش استفاده کردم.می توانید کنار هر کدام یک تکه نان کوچک ساندویچی هم بگذارید یا پوره سیب زمینی و … .خلاصه هر چی که دوست داشتید.طعم این غذا خیلی خوشمزه و همه پسند است .البته به نوع پنیر و نوع آرد سوخاریتان هم خیلی بستگی دارد.*** وقتی برشش می زنید با بیرون زدن پنیر از داخل آن هیجان زده می شوید و وقتی نوش جان می کنید حسابی از طعم دلپذیرش زیر دندان لذت می برید.