آموزش مرغ خوزستانی یا همان مرغ وحشی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش مرغ خوزستانی یا همان مرغ وحشی

عکس, آموزش مرغ خوزستانی یا همان مرغ وحشی

اگر می خواهید یک غذای خوشمزه ی جنوبی با مرغ برای ناهار یا شام خود درست کتید هازلبک خوزستانی یا مرغ وحشی یک گزینه مناسب است. برای درست کردن آن  ابتدا پیاز داغ درست می کنیم ، در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم، سپس آلو بخارا را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، شکر، کره و مقداری نمک، فلفل سیاه، زنجبیل به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ بپزد.بعد از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی موجود در قابلمه تبخیر شود و غذا به روغن بیفتد. حدود ۴۵ دقیقه بعد مرغ وحشی ما آماده سرو است.نکته مهم هنگام پخت این غذا این است که جای مرغ‌ها را تغییر نمی‌دهیم و نیاز به تفت دادن نیست. مهم‌ترین نکته در پخت مرغ وحشی این است که این غذا نیاز به اضافه کردن هیچ‌گونه آبی ندارد و باید با آب پیاز پخته شود.طعم این غذا با دستور بالا ملس می‌شود. در صورتی که دوست دارید ترشی یا شیرینی غذا را می‌توانید با اضافه کردن شکر یا آب لیمو ترش نسبت به ذائقه خود تغییر دهید. در ایذه این غذای خوشمزه را به همراه کته سرو می‌کنند.

مواد لازم

ران و سینه مرغ ۴ تکه بزرگ  ، پیاز ۲ عدد بزرگ
آلو بخارا ۸ عدد  ، شکر ۱ قاشق چای‌خوری
کره ۲۵ گرم  ، زعفران دم کرده نصف فنجان
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری  ، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زنجبیل و روغن به مقدار کافی

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر