یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آموزشی

آموزش سبزه با هسته پرتقال یا نارنج برای عید

عکس, آموزش سبزه با هسته پرتقال یا نارنج برای عید

یک تنوع بسیار بزرگ برای هفت سین امسال ، سبز کردن هسته نارنج یا پرتقال به جای گندم و عدس… در این پست آموزش سبز کردن دانه مرکبات را برای شما قرار داده ایم.

مسله مهم اول زمان است اگر قصد دارید سبزه مرکبات را سبز کنید باید از اواسط یا اواخر بهمن ماه دست به کار شوید.

به اعتقاد قدیمی ها دانه گیاهان را نباید زبان زد تا سبز شوند بنابراین حسب احترام به عقاید آنها هسته ها را تر و تازه از داخل میوه ها در بیاورید به مدت ۴۸ ساعت داخل آب بخیسانید. هر کدام از مرکباتی که مد نظرتان هست دانه هایش را جدا از هم نگه دارید.

پس از گذشت دو روز از خیس شدن دانه ها میتوانید برای راحتی کار پوستشان را گرفته و سپس داخل خاک جا کنید و البته چنانچه عجله داشتید بدون خیساندن و صبر کردن به صورت مستقیم نیز می توانید آن ها را در خاک قرار دهید.

در مخلوطی از خاک گلدان ، پرلیت و کود گیاهی اقدام به کاشتن دانه ها بکنید حتماً دقت داشته باشید که ظرفی که در داخل آن دانه ها را می کارید روزنه هایی برای تخلیه آب داشته باشد در مرحله بعدی دانه های هر میوه ای را به صورت جداگانه در یک گلدان در عمق یک سانتیمتری از خاک بکارید.

اگر تمایل داشتید می توانید ظروف متنوعی را برای این کار انتخاب کنید مثلاً یک سینی عمیق بزرگ را میشود استفاده کرد تا تعداد بیشتری دانه داخل آن کاشت فقط حتماً به این نکته توجه داشته باشید که باید فاصله ای حدود ۱۰ سانتی متر بین هردانه قرار دهید.

حال نوبت به این رسیده است که با یک نایلون روی دانه ها را بپوشانید و بعد در مکانی قرار دهید که به طور غیر مستقیم نور داشته باشد قرار دهید. خاک آن بایستی همیشه نم دار و مرطوب بوده بنابراین تا زمانی که دانه ها جوانه می زنند توجه زیادی به شرایط خاک داشته باشید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.

چنانچه تمامی مراحل را به خوبی انجام داده باشید و شرایط محیطی از دما و نور کافی برخوردار باشد

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر