یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
سلامت

درمان سنتی میگرن و غذاهایی که میگرن را بدتر می کند

عکس, درمان سنتی میگرن و غذاهایی که میگرن را بدتر می کند
درمان های سنتی میگرن همیشه تاکید بر این دارد که افراد مبتلا هر روز صبح یک لیوان آب گرم ناشتا میل کنند. یکی از دلایل اصلی سردردهای مکرر و حملات میگرن ناشی از عدم وجود آب در بدن است. خشکی علت ریشه ای سردرد است و نوشیدن آب در فواصل مکرر، به ویژه با معده خالی، می تواند به طور طبیعی از سردرد جلوگیری کند. در این پست از یاس فان درمان های سنتی میگرن را برای شما قرار داده ایم که امید است مفید واقع شود.
۱-مصرف مخلوط یک فنجان عرق اسطوخودوس با همان میزان سنبل‌الطیب و آب می‌تواند درد‌های میگرنی را کاهش دهد.
۲-مخلوط کردن چند قطره آب با بادام تلخ کوبیده که ضماد (مرهم) گیاهی محسوب می‌شود، می‌تواند درد‌های میگرنی را تسکین دهد. این مخلوط، نوعی پماد است که باید با ماساژ سر استفاده شود. هنگام ماساژ، بو کردن سرکه و برگ نعنا، مؤثر هستند.
۳ – پرهیز از خوردن پنیر، گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز و سیاه، غذا‌های سرخ‌شده و ادویه‌دار، ماهی‌دودی، ماهی تن، پیازداغ، باقلا، آجیل، نان سفید، شکر، حبوبات، کلم، سرکه، چای پررنگ .
۴- این بیماری ها میگرن راتشدید می کنند  :ناراحتی کبد، داشتن دندان خراب، ابتلا به ضعف چشم، انجام کار زیاد و خسته‌کننده، برانگیختن عواطف منفی در خود از قبیل کینه، نفرت و حسادت

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر