یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

راتا مرغ فینگر فودی خوشمزه با مرغ و پنیر صبحانه

عکس, راتا مرغ فینگر فودی خوشمزه با مرغ و پنیر صبحانه

مواد لازم برای راتا مرغ

مرغ ۴۰۰ گرم ، نان تست ۳۰ عدد ، آبلیمو به مقدار لازم ، سس مایونز ۱۰۰ گرم
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم ، شوید و جعفری به مقدار لازم ، نمک و فلفل سیاه

اولین مرحله برای درست کردن راتا مرغ، پختن مرغ است مرغ را با کمی آب، روغن، نمک و فلفل بپزید. بعد از پخته شدن و سرد شدن مرغ آن را ریش ریش کنید.شوید و جعفری ها را کمی خرد کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در ادامه سس مایونز و پنیر لبنه را به نسبت مساوی به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. تا این جای کار شبیه به مراحل اولیه تهیه کیک مرغ بود.مواد راتا مرغ شما آماده است. در این مرحله دو راه دارید. میتوانید نان های تست را با قالب مورد نظر برش بزنید. قالب برش باید عمیق باشد تا بعد از برش زدن روی نان به اندازه کافی جا برای مواد باقی بماند. بدون برداشتن قالب مقداری از مواد راتا مرغ را روی نان بریزید. سطح مواد را با پشت قاشق صاف کنید و به دیواره های قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. سپس به آرامی قالب را خارج کنید.راه دیگر این است که اول مواد را روی سطح نان به ضخامت یکسان پهن کنید و بعد قالب بزنید. در این حالت بخشی از نان و مواد که اضافه می آید را میتوانید جداگانه در یخچال بگذارید و بعدا مصرف کنید.اگر بخواهید میتوانید با یک کاردک دور تا دور نان را با سس مایونز بپوشانید. برای خوشگل تر شدن راتا مرغ میتوانید روی آن را با گوجه گیلاسی، زیتون چند برگ شوید، خیارشور و … تزیین کنید. در آخر کافیست بعد از آماده شدن راتا ها آنها را قبل از سرو به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید .

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر