یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش برنج همدانی با لپه و ماست

عکس, آموزش آش برنج همدانی با لپه و ماست

یکی از آشهای بسیار خوشمزه و دلچسب محلی آش برنج و ماست همدان است که توصیه می کنم حتما وحتما آن را پخته و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

آب قلم ۲ لیوان …………………….. نمک به میزان لازم ( افزودن آب قلم اختیاری است )

لپه پخته نصفه پیمانه

برنج ۱ پیمانه …………………….. گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم

ماست برای سرو با غذا مقداری

ابتدا لپه را نفخ گیری کرده و بگذارید کاملا بپزد و نرم شود. لپه ها را بشورید تا بوی بد آن گرفته شود. آنها را داخل قابلمه بریزید و در صورت تمایل آب قلم را اضافه کنید. حال برنج را شسته و داخل آن بریزید. پس از اینکه برنج پخته شد گشنیز یا اسفناج خورد شده را به آن اضافه کنید. ده دقیقه بعد غذای شما آماده است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر