آموزش آش برنج همدانی با لپه و ماست
یکی از آشهای بسیار خوشمزه و دلچسب محلی آش برنج و ماست همدان است که توصیه می کنم حتما وحتما آن را پخته و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
آب قلم ۲ لیوان …………………….. نمک به میزان لازم ( افزودن آب قلم اختیاری است )
لپه پخته نصفه پیمانه
برنج ۱ پیمانه …………………….. گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم
ماست برای سرو با غذا مقداری
ابتدا لپه را نفخ گیری کرده و بگذارید کاملا بپزد و نرم شود. لپه ها را بشورید تا بوی بد آن گرفته شود. آنها را داخل قابلمه بریزید و در صورت تمایل آب قلم را اضافه کنید. حال برنج را شسته و داخل آن بریزید. پس از اینکه برنج پخته شد گشنیز یا اسفناج خورد شده را به آن اضافه کنید. ده دقیقه بعد غذای شما آماده است.