آموزش خوراک لوبیا پیله غذای سنتی مردم کرج
این آموزش برای ۴ نفر است.
گوجه فرنگی: ۲ عدد…………….نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
لوبیا پیله: ۵۰۰ گرم………………سیب زمینی: ۲ عدد
گوشت: ۲۵۰ گرم……………………پیاز: یک عدد…………………….
روغن: ۲ قاشق غذاخوری…………………………آب لیمو یا لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
مقداری روغن در یک تابه گود بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سیبزمینیها و پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و آنها را تفت دهید تا حسابی طلایی و ترد شوند.گوشت خرد شده، زردچوبه و فلفل را در تابه بریزید و آنها را تفت دهید تا آب گوشت خشک شود و رنگ آن تغییر کند. لوبیا را در مرحله بعد در تابه بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجهفرنگی خرد شده را به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید. دو لیوان آب جوش در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا لوبیا و گوشت بهطور کامل بپزند.