یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش درست کردن خوشمزه سوفله پاستا

عکس, آموزش درست کردن خوشمزه سوفله پاستا

سس بشامل یک‌دوم پیمانه………………………………تخم‌مرغ ۵ عدد………………………………پنیر موزارلای رنده کرده ۱۵۰ گرم

پاستای شکل دار ۱۵۰ گرم………………………………پیاز خرد کرده ۱ عدد

روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری………………………………کلم براکلی خرد کرده ۱۵۰ گرم

ژامبون خرد کرده ۱۵۰ گرم………………………………نمک و فلفل به میزان لازم

کره ۲ قاشق سوپخوری……………………………..پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد کوچک

آرد ۲ قاشق سوپخوری……………………………..آب‌گوشت ۱۰۰ میلی‌لیتر

شیر ۱۰۰ میلی‌لیتر……………………………..جوز هندی رنده کرده یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سفید به میزان لازم……………………………..خامه ۳ قاشق سوپخوری……………………………..آبلیموی تازه ۱ قاشق چایخوری

پاستا را در آب جوش و نمک بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را در صافی بریزید. آن‌گاه در تابه مناسبی پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، براکلی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید تا کمی نرم شود.

حالا ژامبون را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. اینک نمک، فلفل و سس بشامل را با آن مخلوط کنید و بگذارید سرد شود.اکنون زرده‌های تخم‌مرغ را با سس و پاستا مخلوط کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. اینک آن را به آرامی با مواد قبل مخلوط نمائید.

حالا مایه فراهم کرده را داخل ۴ قالب سوفله چربکرده با گنجایش ۲۰۰ میلی‌لیتر بریزید و سطح آن را با پنیر بپوشانید. سپس در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

روش تهیه سس بشامل: کره را در تابه‌ای گرم کنید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبک شود. آرد را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید، به حدیکه بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نکند.

آن‌گاه آب گوشت و شیر را با هم مخلوط کنید و به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.جوز هندی، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. سس را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس خامه و آبلیمو را بیفزائید و ظرف سس را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا سس کمی خنک شود. سپس آن را مصرف نمائید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر