آموزش سوپ گندم خانگی با گندم پوست کنده
برای درست کردن سوپ گندم نخست مواد اولیه زیر را آماده کنید.
جعفری خرد شده ۳ پیمانه ، پیاز یک عدد
گندم پوست کنده یک پیمانه ، سینه مرغ یک عدد
هویج یک عدد ، ساقه کرفس یک عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل ، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم
گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. تکههای مرغ را به پیاز افزوده و کمی تفت دهید.سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ را ورقهای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.سوپ گندم را با لیمو ترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.