یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش سوپ گندم خانگی با گندم پوست کنده

عکس, آموزش سوپ گندم خانگی با گندم پوست کنده

برای درست کردن سوپ گندم نخست مواد اولیه زیر را آماده کنید.

جعفری خرد شده ۳ پیمانه ، پیاز یک عدد
گندم پوست کنده یک پیمانه ، سینه مرغ یک عدد
هویج یک عدد ، ساقه کرفس یک عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل ، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. تکه‌های مرغ را به پیاز افزوده و کمی تفت دهید.سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ را ورقه‌ای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.سوپ گندم را با لیمو ترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر