یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دستور پختن خوشمزه سوپ نودل چینی

عکس, دستور پختن خوشمزه سوپ نودل چینی

ابتدا آب مرغ، سیر رنده شده، زنجبیل، آب و شکر را با هم ترکیب کنید داخل یک قابلمه بریزید. اجازه دهید ترکیب به آرامی به جوش بیاید. سپس برای آماده کردن سس، آرد ذرت، پوره کنجد، سرکه سیاه، سس سویا، سس فلفل قرمز، شکر و روغن کنجد را با هم ترکیب کنید و بعد درون یک قابلمه بریزید تا جوش بیایند. سبزیجات را خرد کنید و به مواد سس اضافه کنید. زمانی که ترکیبات آب مرغ به جوش آمد، نودل‌ها را داخل آن بیندازید.

یک دقیقه صبر کنید و بعد سبزیجات آغشته به سس را داخل سوپ بریزید. بعد از چند دقیقه با آماده شدن نودل و سبزیجات، مواد را داخل یک کاسه بریزید و می‌توانید این نودل چینی ساده و خوشمزه را با کمی جوانه یا جعفری خرد شده تازه تزئین کنید. می‌توانید هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید به همراه کمی رب گوجه فرنگی نیز به این نودل اضافه کنید و از طعم اصیل آن لذت ببرید.

نودل: ۴۰۰ گرم

آب مرغ: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب: ۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار

سیر خرد شده: ۳ حبه بزرگ

زنجبیل تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری

آرد یا نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

عصاره یا پوره کنجد (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سیاه: ۴ قاشق غذاخوری

سس فلفل قرمز: ۲ قاشق چای خوری

روغن کنجد: ۵/۱ قاشق چای خوری

هویج خرد شده: ۲ عدد

کلم بوک چوی (اختیاری): ۴ عدد

کلم بروکلی خرد شده: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیازچه خرد شده: ۲ عدد

جوانه: برای تزئین

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر