روش پختن مجلسی بیف استروگانف روسی
استاک گوشت به میزان لازم……………………….رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
خامه ۱۰۰ گرم……………………….پودر جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری
سیب زمینی خلالی کرده به میزان لازم……………………….گوجه گیلاسی به میزان لازم
روغن به میزان لازم……………………….پیاز خلالی خردکرده ۲۰۰ گرم
فلفلدلمهای خلالی خردکرده ۱۵۰ گرم……………………….قارچ خرد کرده ۲۰۰ گرم
گوشت فیله گوساله (خلالی کرده) ۴۰۰ گرم……………………….نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سس سویا ۲ قاشق سوپخوری……………………….آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.فلفل دلمهای و قارچ را نیز بیفزائید و اندکی دیگر تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.حالا در تابهای دیگر قدری روغن بریزید و گوشت را در آن تفت دهید.سپس نمک، فلفل و سس سویا را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک آرد را نیز بیفزائید گوشت و آرد را روی حرارت پیوسته هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.آنگاه آب گوشت را اضافه کنید تا گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی را نیز افزوده و ۲ دقیقه تفت دهید.اکنون سبزیجات آماده کرده را اضافه کنید و در نهایت خامه و جوز هندی را بیفزائید.حالا در ظرف مناسبی خوراک را بکشید و با خلال سیبزمینی و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.