فوت کوزه گری طعم دار شدن سویا
سویا را ابتدا با مقداری آب بشویید. سپس آن را با یک پیاز خیلی ریز شده و درشت رنده شده و مقداری آب و پودر آویشن و زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و اجازه بدهید همه ی این مواد با هم مقداری بجوشند. سپس آن را داخل آبکش بریزید و خوب فشار بدهید. با این روش دیگر مزه ای از سویا متوجه نمی شوید. و از آن می توانید داخل غذاهایتان استفاده کنید.سویا را داخل سس غذاهایتان تفت بدهید و مقداری سرخ کنید. و آن را خوب مزه دار کنید.
دقت کنید لازم نیست روی سویا آب بریزید و اگر وقت دارید اجازه بدهید آب سویاها خودشان خارج شود و آن ها را فشار ندهید زیرا تمام خواص آن خارج می شود.