یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش درست کردن رب آلوچه خوش رنگ در منزل

عکس, آموزش درست کردن رب آلوچه خوش رنگ در منزل

برای درست کردن یک کیلو رب گوجه سبز یا همان رب آلوچه شما به یک کیلو آلوچه سبز ، ½ قاشق چایخوری نمک و رنگ خوراکی نیاز دارید.  از آلوچه‌های خراب و گندیده برای درست کردن رب استفاده نکنید چون طعم و رنگ رب را خراب می‌کنند.برای درست کردن برخی از غذاها از رب آلوچه که جایگزین خوبی برای رب انار است به تنهایی و یا به صورت ترکیب با رب انار استفاده کنید، رنگ و طعم ترش و شیرین این رب متفاوت در خوشمزگی و خوش رنگی غذا تاثیر فوق‌العاده‌ای دارد.

ابتدا آلوچه‌های سالم و خوش‌رنگ را جدا کنید ، سپس برگ‌ها و ساقه آلوچه‌های سالم را جدا کنید و آلوچه‌ها را تمیز بشورید.آلوچه‌ها را در داخل قابلمه‌ای با اندازه مناسب بریزید و بعد از آن اگر آلوچه‌ها تازه و آبدار هستند نیازی نیست که به قابلمه آب اضافه کنید ولی اگر آلوچه‌ها پلاسیده و بی آب هستند مقدار کمی به اندازه یک لیوان کوچک آب روی آن‌ها بریزد.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا آلوچه‌ها بپزند و نرم شوند، به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا آلوچه‌ها خوب پخته شوند، هر چند دقیقه یکبار آن‌ها را هم بزنید تا ته نگیرند و آلوچه‌ها در حین پخت له و نرم شوند.بعد از این‌که آلوچه‌ها خوب پخته شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت و داغی اولیه خود را از دست بدهند، بعد آلوچه‌ها را مقداری با دست فشار دهید تا گوشت و هسته و پوست آن‌ها از هم جدا شود.

سپس یک صافی را روی یک قابلمه دیگر قرار دهید و آلوچه‌های له شده را داخل صافی بریزید و با کمک دست و فشار دادن روی آن‌ها از صافی رد کنید تا فقط پوست و هسته آلوچه‌ها داخل صافی بماند و گوشت آلوچه‌ها از صافی رد شود.بعد قابلمه را که گوشت آلوچه‌ها در آن قرار دارد روی حرارت ملایم قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد و غلظت مواد زیاد شود، وقتی به غلظت رب گوجه فرنگی رسید مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

وقتی نمک به خورد آلوچه‌ها رفت بنابر سلیقه و دلخواه خودتان اگر دوست دارید که رب خوش رنگ‌تر شود می‌توانید از مقدار کمی رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید و در رب بریزید و هم بزنید تا رنگ خوراکی در آن باز شود و خوش‌ رنگ شود.سپس قابلمه آلوچه‌ها را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت خود را از دست بدهد و سرد شود و بعد رب را در ظرف‌ شیشه‌ای بریزید و درب آن‌ را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید و برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید‌

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر