کدام خوراکی ها اسید معده را پایین می برند
اگر اسید معده ی شما زیاد شده و گلوی شما را می سوزاند و شما نمیخواهید داروهای آنتی اسید هم چون امپرازول یا فاموتیدین یا شربتهای آلومینیوم مصرف کنید. بهترین راه کار مصرف خوراکی های زیر است که اسید را کاهش می دهند :
آدامس: جویدن آدامس میتواند باعث افزایش تولید بزاق دهان شود که در پی این عمل، براق دهان میتواند تولید اسید معده را خنثی و درمان کند.
بلغور جو دوسر: بلغور جو دو سر یک دانه سالم به شمار میآید و میتواند دیواره معده را بالایهای از ژلاتین بپوشانند که در نتیجه این عمل فعالیتهای اسیدی کاهش مییابد.
ماست:ماست داری پروبیوتیک است و میتواند معده را با لایهای از باکتریها بی خطر و سالم بپوشاندکه نتیجه این عمل کاهش رفلاکس اسید معده است و نمیگذارد که معده اسید تولید کند.
خربزه: میوهای است که بهترین خنک کننده معده محسوب میشود که میتواند مانع تولید مایعات اضافی دستگاه گوارش شود که نتیجه این عمل این است که رفلاکس اسید کاهش مییابد و التهاب معده نیز درمان میشود.
زنجبیل: همانطور که میدانید زنجبیل فواید بسیار زیادی دارد و برای بدن بسیار مفید است و به سلامت آن کمک به سزایی میکند، زنجبیل دارای آنزیمهای خاصی است و میتوانند در خنثی سازی رفلاکس اسید معده کمک به سزایی کند و میتوانند رفلاکس اسید معده را درمان کند