یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

کیک تنوری ساده و فوت و فن های آن

عکس, کیک تنوری ساده و فوت و فن های آن

گلاب در صورت تمایل به اندازه یک چهارم لیوان………………….بیکینگ پودر به اندازه ۲ قاشق چایخوری

آرد سفید یا آرد مخصوص قنادی ۲ الی ۳ لیوان………………وانیل به میزان یک چهارم قاشق چایخوری

شکر ۱ تا ۲ لیوان……………………………….شیر به اندازه نصف یک لیوان

تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد…………………………..روغن به اندازه یک سوم لیوان

نکات مهم :

میزان شکر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد، پس اگر بخواهید، می توانید اندازه گفته شده را کم یا زیاد کنید.
اضافه کردن گلاب به دستور این کیک نیز کاملا سلیقه ای است، پس اگر طعم و رایحه گلاب را دوست ندارید آن را حذف کنید.
شاید برخی از افراد بخواهند کیک کاکائویی تهیه کنند. می توانید ۱ تا ۲ قاشق کاکائو را به آرد اضافه کنید و طبق دستور آن را به کیک اضافه کنید.البته کیک ساده کاکائوی نیز می تواند پایه بسیاری از کیک های مناسبتی دیگر نیز باشد.

ابتدا دو ظرف را کنار دستتان بگذارید و شروع به شکستن تخم مرغ ها کنید.
زرده و سفیده را از یکدیگر جدا کنید. بنابراین در یک ظرف سفیده و در ظرفی دیگر زرده ها را بریزید.
بوسیله همزن برقی یا دستی، آنقدر سفیده ها را هم بزنید تا تبدیل به یک کف سفید رنگ کاملا سفت و یکدست شود.
در این حالت حتی میزان سفیده ها، دو برابر نیز خواهد شد.
در اینجا با ظرف سفیده کاری ندارید و باید آن را فعلا کنار بگذارید.
حالا سراغ ظرف مخصوص به تخم مرغ ها بروید و درون آن شکر و وانیل را اضافه کنید.
آنقدر مخلوط زرده با دو ماده دیگر را بزنید تا خوب یکدست و کرم رنگ شود.
حالا مواد مایع مثل شیر و گلاب را بیفزائید و بعد میزان روغنی که داشتیم را اضافه کنید.
اینها را با زرده و دیگر موادی که از قبل ریخته بودید، به خوبی با همزن مخلوط و یکدست کنید.
در مرحله بعدی باید آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و هر بار خوب مخلوط کنید.
در اینجا موقع افزودن سفیده ها به مخلوط دیگر مواد است، بنابراین سفیده ها را نیز باید کم کم بریزید و به آرامی آن را با مواد دیگر مخلوط کنید.حالا می توانید مواد را درون هر قالبی که دوست داشتید بریزید و سپس آن را به درون فر از قبل گرم شده یا تنور مکعبی یا انواع دیگر فر و تنور منتقل کنید.
معمولا این کیک ها بعد از گذشت ۴۰ دقیقه آماده می شوند، ولی برای احتیاط می توان بعد از نیم ساعت نیز به کیک سری بزنید و از پخت آن مطمئن شوید.
در آخر می توانید یک خلال دندان یا چنگال را درون سطح کیک فرو برده و اگر بعد از بیرون آوردن مایعی به آن نچسبید کیک را بیرون بیاورید.
در اینجا کار تمام شده و مراحل پخت کیک ساده با انواع تنور به پایان رسیده است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر