آموزش آش عناب مخصوص درمان سرفه
نمک و دارچین…………. به اندازه کافی
نعناع خشک ………..به اندازه کافی
ادویه………….. به مقداردلخواه
رب انار………… به اندازه کافی
عناب…………… ۵۰ گرم
خلال بادام…………… ۳۰ گرم
رب انار………… به اندازه کافی
لوبیا قرمز………….. ۴۰ گرم
برنج…………….. ۴۰ گرم
شیره انگور…………….. به اندازه کافی
روغن زیتون………….. به اندازه کافی
لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپزد.نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن آب اضافه کنید.
بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عنابها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید.در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد.موقع مصرف میتوانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید.مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل میباشد.مقوی و انرژی زا، تقویت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوی قلب است.درصورت نفخ میتوان کمی زیره سبز نیز به آن اضافه نمود.