یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش دقیق کیک شکلاتی با شکلات تلخ چیپسی

عکس, آموزش دقیق کیک شکلاتی با شکلات تلخ چیپسی

طعم این کیک که دستور تهیه آن مانند کیک‌های دیگر است بخاطر تکه‌های شکلات آب شده وکمی هم آب نشده ، فوق العاده است. این کیک را مشابه کیک‌های دیگر به صورت کیک قابلمه‌ای و بدون فر هم می‌توان پخت.

وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری…………………….بیکینگ پودردو قاشق چای‌خوری

شکر ۱۴۰ گرم……………………….روغن مایع۱۷۰ گرم

شکلات تخته‌ای رنده شده۳۵۰ گرم…………………..شیر پرچرب خرید آنلاین۲۰۰ گرم

تخم مرغچهار عدد………………آرد ۴۰۰ گرم

تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تندِ همزن هم بزنید. شیر و روغن را اضافه کنید و کمی بزنید. آرد و بیکینگ پودر را سه بار با هم الک کرده و داخل مواد بریزید، مخلوط کنید و ده ثانیه هم بزنید.حالا ۱۵۰ گرم شکلات تخته‌ای را با قسمت چیپس‌کن رنده، رنده کرده و داخل مواد بریزید و کمی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ مستطیل شکل یا ۲۳ سانتی گراد که قبلا با روغن چرب کرد‌ه‌اید بریزید.

کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید. یک چنگال داخل کیک بزنید، اگر وسط کیک خشک بیرون آمد روی آن را گریل کنید.

برای تزئین می‌توانید ۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای را بن ماری کنید (روش ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم) و روی کیک بریزد و باقیمانده شکلات را رنده کرده و روی کیک بریزید. هرچه شکلات درشت تر رنده شود کیک شکل بهتری پیدا می‌کند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر