آموزش ترشی مجلسی هویج با ترب
سرکه سفید…………. دو و نیم فنجان
آب گرم……….. دو فنجان
ترب بزرگ………….. دو عدد
شکر ………….یک فنجان و چهار قاشق چایخوری
نمک ……………دو قاشق چایخوری
هویج متوسط…………. پنج عدد
ترشی انداختن یک روش خوشمزه برای جلوگیری از ایجاد کپک و نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی در خانه است. پیش از این طرز تهیه ترشی سبزیجات، ترشی سالاد فصل و ترشی بندری را به شما آموزش دادهایم که از چاشنیهای پرطرفداری هستند که به سادگی میتوانید آنها را تهیه کنید. اینبار، اما سراغ یک دورچین جدید برای غذاهای شما رفتهایم.برای تهیه ترشی ترب و هویج ابتدا باید ترب و هویج را بشویید. پوست آنها را بگیرید و سپس به شکل رشتههای دراز و نازک، آنها را برش دهید. بهتر است طول هر رشته حدود پنج سانتیمتر باشد.
رشتههای هویج و ترب را در یک کاسه بزرگ بریزید. چهار قاشق چایخوری شکر و دو قاشق چایخوری نمک را به کاسه اضافه کنید. سپس با دست مواد را خوب مخلوط کنید تا نمک و شکر به خورد رشتهها برود. این کار را حدود سه دقیقه ادامه دهید تا مواد در دستانتان کمی نرم شود. اگر بتوانید یک رشته از ترب را بدون شکستن خم کنید،
یعنی کار را درست انجام داده و دیگر نیاز نیست که با دست مواد را ترکیب کنید؛ بنابراین اگر رشتهها آماده شدند، آنها را کنار بگذارید.حالا رشتههای ترب و هویج که نرم شدهاند را در آبکش ریخته و با آب خنک خوب بشویید و آبکشی کنید.یک کاسه بزرگ بردارید و یک فنجان شکر را همراه با دو و نیم فنجان سرکه سفید و دو فنجان آب گرم به آن اضافه کنید. سپس مواد را آنقدر بهم بزنید تا شکر خوب حل شود.
شیشهای که میخواهید در آن ترشی بریزید را بردارید. رشتههای ترب و هویج را داخل آن ریخته و سپس مایه شکر و سرکه را به آن اضافه کنید. این مایه باید روی رشتهها را بپوشاند. درب شیشه را بسته و آن را در یخچال بگذارید. این ترشی حداقل باید یک شب در یخچال بماند تا بتوانید آن را بخورید. حالا ترشی ترب و هویج شما آماده است.