آموزش خورشت زمستانی با نارنگی
اگر به مزه میوه ها در غذاها علاقه دارید خورشت نارنگی می تواند برای شما یک غذای ایده آل در فصل نارنگی های شیرین و ملس باشد. برای درست کردن آن مواد زیر را تهیه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن و نمک به مقدار لازم ، پیاز ۱ عدد ، زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
خلال پوست نارنگی ۱ لیوان ، شکر ۱ قاشق غذا خوری ، آرد ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری ، نارنگی ۵ عدد
هویج ۴ عدد ، مرغ ۴ تکه
پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید.پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد ؛ در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید
داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید.سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.