آموزش سیر قلیه با مرغ و تخم مرغ
مرغ خرد کرده ۱ عدد (حدود ۱/۵ کیلوگرم )…………………….نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری…………………….روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
لپه ۱۵۰ گرم…………………….برگ سیر خرد کرده ۲ – ۳ دسته (۱۰۰-۱۵۰ گرم)
آب نارنج ۵ قاشق سوپخوری…………………….تخممرغ همزده ۳ عدد
مرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کنید. آنگاه در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را در آن تفت دهید و به میزان کافی آب رویش بریزید و بگذارید بپزد.
سپس لپه را بخیسانید و بپزید. حالا قدری روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. برگ سیر را در آن تفت دهید، لپه را نیز بیفزائید و ۱ دقیقه تفت دهید و آن را درون مرغ بریزید.حالا آب نارنج را بیفزائید و صبر کنید خورش جا بیفتد. سپس اندکی روغن در تابه بریزید و تخممرغها را در آن بپزید. اکنون تخممرغ را خرد کنید و درون خورش بریزید. حالا سیر قلیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.