آموزش درست کردن ماست چکیده حرفه ای در منزل
قبل از خواندن آموزش بهتر است بدانید که زعتری که در این ماست استفاده می شود ، در واقع یک ادویهای است مخلوط در خاورمیانه و شمال افریقا که از زعتر به عنوان چاشنی استفاده کرده و مستقیماً روی غذا میپاشند و یا زعتر را با روغن زیتون ترکیب کرده، روی نان میمالند و از آن به عنوان پیشغذا استفاده میکنند. زعتر معمولا ترکیبی از سبزیجات خشک همانند آویشن وحشی و کنجد بوداده است. ادویه زعتر برای افراد گیاهخوار مناسب بوده و از آن میتوان برای تهیه غذاها و طعم دار کردن سبزیجات استفاده کرد.
استفاده از سبزیهای خشک شده به دلخواه شما است، میتوانید از هر نوع سبزی چه تازه و چه خشک شده استفاده کنید.
زعتر یک گیاه یا سبزی از تیره آویشنیان است که در آشپزی عربی بسیار کاربرد دارد. زعتر را میتوانید از عطاریها تهیه کنید، اما اگر زعتر نبود از کمی آویشن استفاده نمائید.
روغن زیتون……………. به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه، کنجد ……………..به میزان لازم
ماست………… ۱ کیلوگرم
ریحان و نعناع خشک شده………….. اختیاری
زعتر…………. به میزان لازم
همان طور که اشاره شد، ماست چکیده لبنانی از ترکیب ماست چکیده با کنجد، روغن زیتون و سبزیجات مختلف تهیه میشود. برای تهیه ماست لبنه بهتر است، ماست خود را بیشتر از هنگامی که ماست چکیده معمولی تهیه میکنید،
بگذارید تا آب آن برود و کاملا سفت شود. زیرا برای گرد و توپی کردن ماست لبنه نیاز به ماست چکیده بسیار سفت دارید. اگر تابحال ماست چکیده تهیه نکردهاید به دستور تهیه ماست چکیده مراجعه کنید.معمولا دو روش برای تهیه ماست لبنه ذکر شده است.
اول اینکه اگر نمیخواهید آن را توپی شکل در بیاورید، ماست چکیده خود را درون ظرفی ریخته و وسط آن را گود کنید و روی آن را سبزیهای خشک شده و زعتر و کنجد و ادویه بپاشید و درون گودی که وسط ظرف باز کردهاید روغن زیتون بریزید. در روش دوم که بیشتر ماست چکیده لبنانی به این روش تهیه میشود، ماست چکیده خود را به اندازه یک نارنگی گرد کنید و در مخلوط روغن زیتون، کنجد، زعتر و سبزیهای خشک شده بغلتانید تا کاملا روی لبنه توپی را پوشش دهد.
اگر میخواهید ماست لبنه با کیفیت و طعم قوی داشته باشید، باید توپهای ماست چکیده را درون ظرف دربداری، درون روغن زیتون غوطهور کنید و اجازه دهید که یک روز تا یک هفته درون یخچال بماند و بعد از بیرون آوردن، آنها را در سبزی و زعتر و کنجد بغلتانید.