یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش درست کردن محلولی برای نچسبیدن ژله و کیک به قالب

عکس, آموزش درست کردن محلولی برای نچسبیدن ژله و کیک به قالب

محلولی که امروز به شما در یاس فان یاد می دهیم یک محلول بسیار معجزه گر برای نچسبیدن انواع کیک و ژله و ته چین به ظرف است . برای ژله این محلول بدون آرد و با شکر تهیه می شود.

برای درست کردن آن شما به مواد زیر نیاز دارید :

۴ قاشق غذا خوری روغن مایع

۴ قاشق غذا خوری کره آب شده

۲ قاشق غذا خوری آرد گندم ( برای ژله به جای آرد شکر اضافه کنید )

مواد بالا را با هم ترکیب کرده و به کف ودیواره های ظرف مورد نظر آغشته کنید.

باقیمانده ی محلول را می توانید در ظرفی در بسته در یخچال به مدت یک هفته نگه دارید.

نکات مهم :

ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.

این کار را چند بار تکرار می کنیم. ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

 روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).

وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید…

برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید .بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست .

قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر