یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

مشکل ایجاد حفره داخل کیک خانگی

عکس, مشکل ایجاد حفره داخل کیک خانگی

ایجاد حفره های ریز و درشت داخل کیک در درجه ی اول بخاطر این است که میزان مخلوط کردن مواد زیاد یا کم بوده است یا اینکه مواد خیلی خوب با هم میکس نشده اند. سعی کنید قانون تایم هم زدن مواد را رعایت کنید. مثلا تخم مرغها باید با هم زن برقی دور تند سه الی چهار دقیقه هم زده شوند. یا همه مواد باید با دور کند هم زن یک دقیقه هم زده شود.

دلیل دوم این است که در مصرف جوش شیرین یا بیکینگ پودر زیاده روی کرده اید.

دلیل سوم دمای پخت زیاد و تایم آن کوتاه است. پس بگذارید کیک در دمای مناسب با زمان کافی بپزد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر