یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش دو سوپ خوشمزه و شیک ترکیه ای

طرز تهیه سوپ ازوگلین

عکس, آموزش دو سوپ خوشمزه و شیک ترکیه ای

سیر ۱ حبه………………………..رب گوجه فرنگی ۱٫۵ قاشق غذاخوری
کره به مقدار کافی………………………..نعنا خشک و پولبیبر به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی………………………..فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی
دال عدس ۱ پیمانه………………………..بلغور گندم ⅓ پیمانه
برنج نیم دانه ⅓ پیمانه………………………..پیاز ۱ عدد

دال عدس را به همراه بلغور گندم و برنج نیم دانه می شوییم و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون آب بمانند تا خیس بخورند. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع و کره به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

زمانی که پیاز شیشه ای شد، مقداری زردچوبه، نمک، پولبیبر و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. حالا سیر را به صورت درشت خرد کرده و به تابه می افزاییم.در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن و ادویه گرفته شود. حالا حبوبات خیس خورده را به قابلمه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مقداری آب به قابلمه می افزاییم.

حالا درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم مواد کاملا پخته و سوپ غلیظ شود. زمانی که سوپ پخته شد، آنرا با گوشت کوب برقی به خوبی میکس می کنیم، سپس کره را درون شیر جوش ریخته و مقداری نعنا خشک به آن می افزاییم.نعنا را کمی تفت داده و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم. حالا مقداری کره، پولبیبر و فلفل قرمز درون یک شیر جوش جداگانه ریخته و روی حرارت می گذاریم و پس از کمی حرارت شیر جوش را کنار می گذاریم.

سوپ ازوگلین را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس مقداری از سس نعنا و پولبیبر به صورت پخش روی سوپ می ریزیم. در نهایت مقداری آب لیمو ترش تازه روی سوپ ریخته و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.


عکس, آموزش دو سوپ خوشمزه و شیک ترکیه ای

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
سیر ۱ حبه
عصاره گوشت یا مرغ به مقدار کافی
زردچوبه و نمک به مقدار کافی
فلفل سیاه و زیره به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
کره به مقدار کافی
پولبیبر به مقدار کافی

برای تهیه سوپ مرجمک به روش ترکیه ای در ابتدای کار دال عدس را به خوبی شسته و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد کرده، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

حالا مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کرده، سپس پیاز خرد شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه می‌ افزاییم و کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه شود. در ادامه هویج و سیب زمینی را می شوییم. پوست هویج و سیب زمینی را جدا می کنیم و به صورت درشت خرد کرده، سپس به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و زیره به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

زمانی که بوی خامی ادویه از بین رفت، دال عدس را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از کمی تفت دادن به اندازه کافی استاک مرغ یا گوشت را به قابلمه اضافه کرده، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی پخته شوند.زمانی مواد سوپ کاملا پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس با گوشتکوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا سوپ یکدست شود. در صورت نبود گوشتکوب برقی می توانید از غذاساز یا میکسر استفاده کنید.

پس از اینکه سوپ کاملا یکدست شد، مجددا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم کمی بجوشد. حالا به سراغ درست کردن سس سوپ می رویم، برای این منظور کره را درون یک شیر جوش ریخته و روی حرارت می گذاریم.

حالا اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس مقداری پولبیبر اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ سس آزاد شود. در ادامه سوپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سس را به صورت پخش روی آن می ریزیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر