چطوری باقلاقاتوق شمالی و سنتی را بپزیم
ابتدا پاچ باقلاکشاورزی را چندین ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیسانده و نرم شود و سپس پوست آن ها را دانه دانه جدا کنید.
پاچ باقالاها را در یک دیگ مناسب به همراه روغن یا کره، شوید، زردچوبه و سیر خرد شده تفت بدهید.بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از تف دادن، به خورشت سه لیوان آب اضافه نمایید و پس از جوشیدن و نرم شدن باقلا ها تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بعد از گذشت ۳۰ یا ۴۰ دقیقه خورشت باقلاقاتق شما آماده است.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ خورشت را هم نزنید.