یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش مجلسی ترین روش درست کردن سس مرغ

عکس, آموزش مجلسی ترین روش درست کردن سس مرغ

سس مرغ درکنار غذاهایی چون باقالی پلو با مرغ یا زرشک پلو با مرغ یا حتی مرغ سرخ شده ی ساده می تواند طعم و دلچسبی غذا را کامل کند . چگونه سس ما غلیظ و خوش رنگ و مجلسی بشود ؟ با این آموزش در یاس فان همراه شوید.

طرز تهیه سس مرغ

پیاز  را نگینی خرد کنید و با کمی روغن آن را سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.( (پیاز را رنده نکنید، چون موقع سرخ شدن بوى بدى پیدا می کند) موقع سرخ کردن پیاز، حرارت را کم کنید تا پیاز نسوزد و با حرارت ملایم به رنگ طلایی درآید.وقتی پیاز طلایی شد پاپریکا، پودر زنجبیل، پودر دارچین، فلفل سیاه و کمی نمک( می توانید کمی شکر هم اضافه کنید) به آن اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید.رب گوجه را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.آب مرغ و زعفران را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد تا سس کمی غلیظ شود.
مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب بچینید، طوری که همه تکه‌های مرغ کف ظرف جا شود، سپس سس مرغ را روی آن بریزید.

*میزان ترش یا شیرین بودن سس بستگی به ذائقه شما دارد، اگر دوست دارید، سس کمی شیرین باشد می‌ توانید نصف قاشق غذاخوری شکر به سس اضافه کنید، اگر سس ترش دوست دارید می‌ توانید مقدار آبلیمو را بیشتر کنید.

*اگر دوست ندارید تکه‌ هاى ریز پیاز در سس دیده شود با الک آن را صاف کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر