آموزش پختن سوفله با میگو و ماهی
این آموزش برای ۵ نفر است.
پنیر موزارلا ………… ۱۵۰ گرم
میگو تمیز کرده …………….. ۲۵۰ گرم
سیر له کرده…………. ۲ حبه
نمک و فلفل…………..به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی………….. به میزان لازم
فیله ماهی شیر……………….. ۳۰۰ گرم
ادویه کاری ………… یک قاشق چایخوری
سس سفید…………….. یک پیمانه
زرده تخممرغ ……………….۲ عدد
سفیده تخممرغ………….. ۴ عدد
فیله ماهی را با نمک مزهدار کنید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و ماهی را تفت دهید. حالا در ظرف مناسبی میگو، ماهی خرد کرده، سیر، نمک، فلفل و ادویه کاری را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید و زردهها را یکی یکی در آن بریزید و پیوسته آن را هم بزنید. اینک از روی حرارت برداشته با پنیر و مواد فراهم کرده ترکیب کنید. حالا سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و با مواد آماده شده به آرامی مخلوط کنید و در ظر ف سوفلهخوری چربکرده بریزید و به روش بنماری در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.