آموزش یک خورشت لذیذ با قیسی و سیب زمینی
مواد لازم
آرد……………….. ۲ قاشق سوپخوری
شکر………………… ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده………………۱ عدد
رب گوجهفرنگی……………….۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ………………..به میزان لازم
سیب درختی……………….۳ عدد متوسط
دارچین………………… ۱ قاشق چایخوری
سیر له کرده ……………….۲ حبه
گوشت خورشی………………۲۰۰ گرم
زردچوبه ……………… یکدوم قاشق چایخوری
روغن مایع……………………به میزان لازم
قیسی……………….. ۲۰۰ گرم
آبلیمو ………………. ۲ قاشق سوپخوری
در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. آنگاه سیر را بیفزائید و اندکی تفت دهید.
حالا گوشت و زردچوبه را افزوده و ۲ دقیقه، آن را تفت دهید. سپس به میزان کافی آب به آن بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد. اینک رب گوجهفرنگی را با ۲ قاشق سوپخوری روغن، تفت دهید و همراه با نمک و فلفل، درون خورش بریزید. اکنون پوست سیبها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
آنگاه سیب را در ۲ قاشق سوپخوری روغن، تا جائی تفت دهید که رنگ سیب تغییر کند! سپس دارچین و آرد را به سیب بیفزائید و یک دقیقه دیگر، آن را تفت دهید. حالا سیب، قیسی، شکر و آبلیمو را هم به خورش بیفزائید و مخلوط کنید. پس از نیم ساعت، خورش آماده مصرف است. میتوانید آن را همراه با برنج میل کنید.