ترشی های مجلسی با پرتقال و نارنگی
برای درست کردن این ترشی خوشمزه هر چه سریع دست بکار شوید تا فصل نارنگی و پرتقال تمام نشده است.ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود ۶ ماه تا ۱ سال است.
مواد لازم
سرکه ۲ پیمانه……………………پودرمیخک یک دوم قاشق چایخوری
چوب دارچین ۲ عدد ………………آب پرتقال و نارنگی یک پیمانه
پرتقال ۱۰ عدد ………………….نارنگی ۱۰ عدد………………شکر ۲ پیمانه
آموزش :
نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید. پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط کرده و در شیشه ای تمیز بریزید.
آب پرتقال ، سرکه ، شکر ، چوب دارچین و پودر میخک را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید ۲ دقیقه بجوشد و شکر حل شود.این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک شود.
در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید. این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.