خوشمزه ترین آموزش کتلت لپه
مواد لازم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری…………………….تخم مرغ: ۲ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد……………آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد…………………………لپه: ۱ لیوان………………….فلفل قرمز و سیاه: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم……………………….نمک و زردچوبه: به میزان لازم
برای درست کردن کتلت لپه، ابتدا لپه را ۲۴ ساعت قبل خیس میکنیم و در این فاصله چند بار آبش را عوض میکنیم. بعد از ۲۴ ساعت خیس خوردن، لپه را آبکشی میکنیم و داخل قابلمهای با مقداری آب روی حرارت میگذاریم تا کامل بپزد. سپس سیب زمینی را هم آبپز میکنیم.
وقتی که لپه کامل پخته شد، آن را در میکسر به خوبی میکس میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. بعد گوشت چرخ کرده را به لپه اضافه میکنیم، سیب زمینی آبپز و پیاز را هم رنده میکنیم و روی لپه میریزیم و مواد کتلت را خوب مخلوط میکنیم.سپس تخم مرغ، سبزی، آرد، نمک، زرد چوبه و فلفل را به مواد کتلت میریزیم و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم تا همه مواد یکدست و چسبناک شود.
بعد از اینکه مواد کتلت آماده شد، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد از یک ساعت، آن را از یخچال در میآوریم و در یک تابه مقداری روغن میریزیم و داغ میکنیم.حالا از مواد کتلت به اندازه قاشق بر میداریم و کف دست پهن و صاف میکنیم و در تابه میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شوند. بعد از اینکه یک طرف کتلتها سرخ شد، طرف دیگر را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ شود.
وقتی همه کتلتها سرخ شدند، آنها را در دیس میکشیم و با گوجه فرنگی و خیار شور سرو میکنیم.